Често задавани въпроси

 

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да се регистрирате, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните предложения и промоции нa Krissty.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?
Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона,по мейл и facebook messenger .

Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, и телефон за връзка. Разбира се, не пропускайте да отбележите наименованието на продукта, който сте избрали и подходящия за Вас размер.

Какви са сроковете за доставка?
Стандартният срок за доставка е до 2 работни .

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?
Онлайн магазин Krissty.com използва куриерските услуги на фирма „Ekont“.

Каква е цената на куриерската услуга?

Разгледайте секцията Доставка и плащане , където сме обяснили точно колко би струвала вашата поръчка.

Доставяте ли продукти в чужбина?
Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в държавата.

Как да се ориентираме правилно с размерите?
Влезте в страница ”Таблица с размери”, където ще разгледате всички размери на предлаганите в онлайн магазина продукти. Преди да изберете размер е много важно да измерите Вашите индивидуални мерки, като вземете предвид и височината.  В полето Специални инструкции може да записвате вашите допълнителни бележки относно поръчката. Ако имате въпроси и нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас на страницата ни с контакти, по телефона на 0890585566 , в нашата фейсбук страница Krissty.com на или на имейл Krissty@europe.com .

Мога ли да заменя закупен продукт?
При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените  в 14 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е повредена или да има странични миризми. За повече информация прочетете условията за Връщане и замяна.

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
В случаите, когато онлайн магазин Krissty няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента. За повече информация прочетете условията за Връщане и замяна.

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката й в действителност?
Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. Krissty.com не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.

С какъв произход са продуктите, които се предлагат в онлайн магазин Krissty.com?
Всички продукти, които се предлагат в сайта са висок клас, качествени материи. Внасяме стока главно от Италия и Англия.

Мога ли да направя промени по поръчката си?
След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 3 часа след изпращането на заявката .

Мога ли да анулирам направена поръчка?

Поръчката Ви може да бъде анулирана от представител на магазина при основателни причини – поръчаната стока е изчерпана. Ние ще ви предложим аналогов продукт. Ако новото предложение не ви допадне, поръчката ще бъде анулирана. В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля използвайте формата за връзка. Представител на Krissty.com ще се свърже с вас. Моля не поръчвайте стоки, които не искате да закупите!

Как да работим със сайта?
В долната част на Krissty.com е разположен панел създаден, за да улесни работата Ви със сайта. В него са зададени всички информационни страници „За магазина”, „Контакти”, „ Общи условия”, ” Връщане и замяна”, „Таблица с размери”.

Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?
Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви, че информацията се използва с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя и няма да бъде предоставяна на други лица.

Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт?
Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.

Защо да изберем онлайн магазин Krissty.com ?

Защото сме сигурни,че няма друг онлайн магазин в България,който да Ви предлага качествена стока на цени като нашите. Ние не сме поредния моден бутик на поредната самозабравила се МИС,предлагащa обикновени блузки на космически цени (примерно:-) ). Ние работим за Вас,за да може Вие да си позволите да пазарувате, докато в същото време пестите. Ние сме глобален онлайн магазин за дамско облекло,обувки и аксесоари,който Bи носи на-доброто от модата днес от цял свят на безумно ниски цени!  Целта на Krissty.com е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки, които да са в крак с модните тенденции. Освен това сме и единствените,с които имате връзка 24 часа в денонощието и може да ни позвъните или пишете когато решите!