FAQs

Frequently Asked Questions

Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. Krissty.com не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.
Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в държавата.
В случаите, когато онлайн магазин Krissty няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента. За повече информация прочетете условията за Връщане и замяна.
Защото сме сигурни,че няма друг онлайн магазин в България,който да Ви предлага качествена стока на цени като нашите. Ние не сме поредния моден бутик на поредната самозабравила се МИС,предлагащa обикновени блузки на космически цени (примерно:-) ). Ние работим за Вас,за да може Вие да си позволите да пазарувате, докато в същото време пестите. Ние сме глобален онлайн магазин за дамско облекло,обувки и аксесоари,който Bи носи на-доброто от модата днес от цял свят на безумно ниски цени! Целта на Krissty.com е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки, които да са в крак с модните тенденции. Освен това сме и единствените,с които имате връзка 24 часа в денонощието и може да ни позвъните или пишете когато решите!
Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви, че информацията се използва с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя и няма да бъде предоставяна на други лица.
Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.
В долната част на Krissty.com е разположен панел създаден, за да улесни работата Ви със сайта. В него са зададени всички информационни страници „За магазина”, „Контакти”, „ Общи условия”, ” Връщане и замяна”, „Таблица с размери”.
Влезте в страница ”Таблица с размери”, където ще разгледате всички размери на предлаганите в онлайн магазина продукти. Преди да изберете размер е много важно да измерите Вашите индивидуални мерки, като вземете предвид и височината. В полето Специални инструкции може да записвате вашите допълнителни бележки относно поръчката. Ако имате въпроси и нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас на страницата ни с контакти, по телефона на 0890585566 , в нашата фейсбук страница Krissty.com на или на имейл Krissty@europe.com.
Разгледайте секцията Доставка и плащане , където сме обяснили точно колко би струвала вашата поръчка.
За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, и телефон за връзка. Разбира се, не пропускайте да отбележите наименованието на продукта, който сте избрали и подходящия за Вас размер.