ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

Всяка закупена стока от онлайн магазин за дамски дрехи www.Krissty.com подлежи на връщане или замяна до 14 дневен срок от получаване.
Продукти, при които този срок е изтекъл не се приемат. Продуктът не трябва да  е носен, изцапан, пран и да не е нарушена неговата цялост, вкл. етикетът и оригиналната опаковка.

Трябва да е в приличен търговски вид и без странични миризми като цигари или парфюм.
Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, клинове, долни части от бельо (бикини, боксерки, прашки) и бижута!

 

ЗАМЯНА

Не е нужно продуктът, който сте избрали за замяна да е на същата стойност с този, който искате да замените. Ако сумата на избрания продукт е по-малка, по ваш избор може да Ви се запази като ваучер за пазаруване в електронния ни магазин www.Krissty.com или да Ви се възстанови по посочена от Вас банкова сметка. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от вас артикул за замяна.

Куриерските разходи се поемат от Клиента. В случаите когато замяната се налага поради грешка или вина на www.Krissty.com (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на ПРОДАВАЧА.

 

ВРЪЩАНЕ

Ако не сте удовлетворени от закупен продукт от онлайн магазин за дамски дрехи www.Krissty.com или по каквато и да е друга причина, можете да го върнете в срок от 14 дни, считано от датата на получаването му. Връщането на продукт става след уведомяване на Продавача и само по куриер. Сумата за закупен продукт се възстановява след получаване на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост . Куриерските разходи по връщане на стоката се поемат от Клиента. 

Купувачът следва да изрази желанието си да върне закупена стока, като се свърже с Продавача на e-mail Krissty@europe.com . Информацията, която следва да предостави е следната:

  1. Номер на поръчка;
    2. Причина за връщането;
    3. Банкова сметка и имената на титуляра на същата;

Ако продуктът отговаря на условията за връщане и ако е спазен 14-дневният срок за връщане, в рамките на 7 работни дни от получаване на върнатия продукт, сумата за него се възстановява/. Възстановява се само стойността на продукта/ите съгласно заявката, без разходите по доставка.

Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

 

РЕКЛАМАЦИИ:

До 30 дни от датата на покупка имате възможност за предявяване на рекламация, ако закупената от Вас стока е дефектна и не може да се използва спрямо предназначението си.

След вписването на рекламацията Търговецът има 30-дневен срок:

– да замени стоката с нова или
– да я преправи;

Ако се окаже, че нито едно от двете не е възможно,  то Клиентът има право:

– да получи обратно парите си;
– на отбив от цената;

 

Ние от наша страна ще направим всичко възможно за да удовлетворим очакванията Ви.

При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас и ще направим всичко възможно за да разрешим случая, ако има такъв.

 

Благодарим за разбирането!

 

Krissty.com